Meteen naar de inhoud

De Kade

een feestje voor iedereen!

Zaaltje huren in Ede

Een zaaltje huren doe je bij Partycentrum en Café De Kade in Ede. Bij ons is iedereen welkom. Wij hebben een gezellige locatie op het platteland tussen Ede en Veenendaal, waar je eenvoudig een zaal kunt huren. Tevens zijn wij goed bereikbaar en beschikken we over voldoende parkeergelegenheid. Dit is ideaal voor de zaalverhuur voor kleine en grote gezelschappen in Ede.

Pooltafel De Kade

Bruin cafe

Gezellig genieten in ons bruine café!

Plate service de kade

Plate service

Voor lunch en diner!

Vergaderen de Kade

Vergaderingen

Bijeenkomst organiseren? Huur bij ons vergaderruimte! 

buffet-de-kade

Buffetten

Feestje? Wij verzorgen graag uw buffet!

Feestje de kade

Party-time

Regelmatig dj’s en live muziek! 

Bar de Kade 1

Zalen

Zaalruimte nodig? Alle opstellingen zijn mogelijk!

Een zaaltje huren voor verschillende gelegenheden

Het maakt bij ons niet uit voor welke gelegenheid u een zaaltje wilt huren. Wij hebben twee zalen tot onze beschikking, die samengevoegd kunnen worden tot één grote zaal voor grotere gezelschappen. Hierdoor is het mogelijk om een zaal te huren voor partijen van twintig tot honderden mensen. In het verleden hebben wij al zaalverhuur mogen verzorgen voor:

Wat kunnen wij voor jou realiseren met onze zaalverhuur?

Wil je graag een zaaltje huren voor een groot feest? Wij helpen je graag! Bij al onze zaalverhuur werken wij met arrangementen. Voorafgaand bespreken wij met jou wat de wensen zijn en wanneer je de zaal wilt huren. Wij voorzien iedereen van hapjes en drankjes en kunnen, indien gewenst, een buffet verzorgen tot maximaal 150 personen. Voor een groter feestje zorgen wij ervoor dat de dansvloer vrij is en de gasten vermaakt worden met live muziek of een dj. Regelmatig organiseren wij feesten om te genieten van muziek en gezelligheid. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in ons gezellige bruine café voor een borrel, lunch of diner.

Maak er een onvergetelijke dag van

Door een zaaltje te huren bij ons gezellige partycentrum en café streven wij ernaar om jou te voorzien van een onvergetelijke dag. Ongeacht waarvoor je een zaal wilt huren, wij zullen er alles aan doen om iedereen met een lach op het gezicht uit te zwaaien na een gezellige avond. Wil je meer weten over onze zaalverhuur? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Zou je het leuk vinden om bij ons te werken? Bekijk dan zeker onze vacatures voor barpersoneel.

Wat kan ik voor u doen?

Blijf op de hoogte!

Lees onze nieuwtjes en acties hier als eerste